Vergoeding zorgverzekering Fysiotherapie

Fysiotherapie houdt zich bezig met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, bijvoorbeeld bij nek- en rugklachten en sportblessures.

Als u een aanvullende verzekering voor fysiotherapie afsluit, worden ook behandelingen door de oefentherapeut Mensendieck en Cesar, kinderfysio- of oefentherapeut, manueel therapeut, bekkenfysiotherapeut, geriatrisch fysiotherapeut en oedeemtherapeut vergoed.

Een aanvullende verzekering voor fysiotherapie kan verstandig zijn als u (vaker) last hebt van uw rug of van zwakke gewrichten. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een maximum aantal behandelingen per jaar.

Denkt u erover een aanvullende zorgverzekering af te sluiten voor fysiotherapie? Dan is er een mogelijkheid de voorwaarden en premies van iedere zorgverzekeraar in de zorgvergelijker van de Consumentenbond te bekijken.

Voor een hoop consumenten is het opvragen van deze gegevens erg onduidelijk. De Consumentenbond heeft een instructiepagina met handvatten om de kosten en specificaties makkelijk in te kunnen zien.

https://www.consumentenbond.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie

Afbeeldingsresultaat voor plaatje consumentenbond

Share:

Geef een reactie