Corona update 24-03-2020

Door de aangescherpte maatregelen van het kabinet op basis van voortschrijdend inzicht over de ontwikkeling van het COVID-19 virus willen wij als praktijk ook onze bijdrage leveren aan het afvlakken van de curve van het aantal oplopende besmettingen in Nederland.

Afspraak maken:
U kunt bij ons nog steeds een afspraak maken voor fysiotherapie, echter kiezen wij er voor om zoveel waar mogelijk uw fysiotherapeutische behandeling te begeleiden op afstand. Dit kan per telefoon, via e-mail of met een videoconsult. (Beeldbellen via de app Zoom) Deze vormen van begeleiding worden op de normale manier door de zorgverzekeraars vergoed.

Face-to-face:
In sommige situaties is het van belang dat u face-to-face behandeld wordt/ blijft worden. Dit proberen we met inachtneming van de 1,5 meter afstand te doen. Waar dit niet kan doen wij dit met persoonlijke beschermmiddelen volgens de richtlijn PBM buiten ziekenhuis.
Wij vragen u echter nog steeds, indien u klachten heeft (koorts, niezen, hoesten, neusverkoudheid), om de afspraak bij ons af te bellen (volgens de GGD- en RIVM-richtlijn). Indien u met iemand in contact bent geweest die het Coronavirus heeft, verzoeken we u ook om de afspraak af te bellen en te verplaatsen.

Share:

Geef een reactie