Over Ons

Fysiotherapie Het Middenpad

Onze praktijk is gevestigd aan de Westduinweg 175 te Scheveningen sinds 1975. Sinds 2009 is het een
tweemansmaatschap en heet de praktijk: Fysiotherapie Het Middenpad. De naam het Middenpad verwijst naar het schelpen middenpad , dat in de eerste helft van de 20e eeuw over de Westduinweg liep. Op een oude foto in onze wachtkamer is dit nog terug te zien.

Werkwijze

Wij richten ons op algemene fysiotherapie met daarnaast een aantal aandachtsgebieden waarin wij ons verder hebben gespecialiseerd door aanvullende cursussen en klinische ervaring. Het gaat hier bijvoorbeeld om COPD, Parkinson, Neurorevalidatie, Claudicatio, NAH en EMB.

Onze praktijk is bekend om zijn laagdrempelige karakter waarin de persoon achter de klacht centraal staat. Met ons enthousiasme, ervaring en deskundigheid begeleiden wij u naar een verbetering van uw gezondheid en levensstijl. Dit doen wij met zorg gericht op uw eigen specifieke situatie en uw eigen actieve inzet.

Door de samenwerking met verschillende andere zorgverleners zoals een ergotherapeut, logopedist, huisarts, specialisten en thuiszorgmedewerkers stemmen we de complete behandeling op uw specifieke situatie af.

Kom langs bij Fysiotherapie Het Middenpad
voor een kennismakingsgesprek!